söndag 3 februari 2008

Utmaning #3

Den här gången blir det en lite annorlunda utmaning - du ska scrappa en låt-/sångtext som du gillar. Musik finns ju överallt och det är ofta texterna som gör att man kommer ihåg just den låten!

Självklart vill vi veta varför den texten är just din favorit eller vad som hände när just den texten tilltalade dig... Vi vill att ni tänker efter, vad hände när just den här låten var din favorit? Kanske är det en låt som du kommer ihåg med glädje, kanske kommer du ihåg den av sorg... Det kanske bara är en text som har fastnat... Låt-/sångtexten ska däremot vara med på din LO, tillsammans med din historia! Här, här och här kan du söka texter.

Det ska vara nygjorda, välarbetade alster, skapade enbart till den här utmaningen! Läs igenom reglerna och om något är oklart är det bara att maila oss, så försöker vi förklara eller hjälpa till.

Ni har ända fram till midnatt den 15 februari på er att skapa. Maila din LO till oss (håll storleken runt 600 pixlar, är ni snälla), så gör vi vårt urval och presenterar några layouter här på bloggen. Därefter får du ladda upp på din blogg/galleri

Nedan ser ni två layouter - lika men ändå olika! Båda handlar om texten - den ena för att det är en underbar låt - Iris - och den andra för att den beskrev mig just då.

"Iris"


"En tu silencio" (I din tystnad)

1 kommentar:

elsamaja58 sa...

Vilken härlig utmaning, jag har många underbara sångtexter, men det finns en som slår allt annat, för den var i allra högsta grad inblandad, vid en stor (positiv) förändring i mitt liv.
Jag återkommer