torsdag 6 mars 2008

Sista ordet är inte sagt...

men den sista ordutmaningen är lagd!

Vi har bestämt oss för att sluta med våra utmaningar, allt av personliga skäl. Vi kommer att låta bloggen finnas kvar och vad som händer i framtiden får vi se då. Man ska aldrig säga aldrig...

Det vore roligt om så många som möjligt är med och skapar till det sista ordet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va, nej! Så synd jag som precis hittat hit nästan. Men självklart går det personliga före. Jag ska absolut fortsätta scrappa efter era preferenser. Ni har gjort ett toppenjobb! Tack så länge.

Anonym sa...

okej, vad synd. Men jag hoppas att ni tar hand om er och att sidan kanske kan dyka upp igen framöver. Tack för allt arbete ni har lagt ner så länge.
Kram Helene

Anonym sa...

Åh, vad jag kommer att sakna er! Klart jag ska göra sista ordet. Måste fundera lite bara...hm...svårt ord.

Anki sa...

Jag kommer att sakna era utmaningar... mycket. Men det vet ni redan. Självklart måste man tänka på sig själv i första hand. Jag tänker att den här bloggen som varit så rolig för alla oss, nog har varit väldigt arbetskrävande också, för er. Ni som har tänkt, klurat, kommit på roliga utmaningar, kollat länkar, skrivit snälla och genomtänkte kommentarer, räknat poäng och dessutom skickat ut priser. Det kan inte vara det lättaste alla gånger. Ni har gjort det med bravur!