torsdag 28 juni 2007

Lite som är bra att veta

Nu närmar det sig... Imorgon kommer det första ordet upp här på bloggen!

Om du inte har en blogg eller en hemsida, så behöver du skaffa dig ett konto på Two Peas, SIS eller något annat forum/galleri. Detta för att du enklast ska kunna länka till oss. Var snäll se till att din länk verkligen fungerar. Om du lägger upp på Two Peas, så kommer det att finnas en egen "tråd" för er att ladda upp på där. Den kommer upp i morgon i samband med det första ordet.

Det är viktigt att ni har med "Ett litet ord nr 1" i titeln när ni laddar upp (men inte titeln på LO'n!), så det inte råder några tveksamheter. Glöm inte att lämna din länk till oss - antingen genom en kommentar här på bloggen eller till vår mail, som du ser uppe till höger! Hur du än gör, så måste du lämna en kommentar här på bloggen om att du är med!

För dig som har en blogg/hemsida så är det bara att skicka länken till oss (om du nu väljer att ladda upp där). Glöm inte av att skriva "Ett litet ord nr 1" som titel på ditt inlägg, så är det lättare för oss att hitta det.

Ni ansvarar själva för innehållet på er LO, men snälla, tänk er för innan ni lägger upp LO's med nakna barn på Internet - hur gulliga de än är. OM ni vill veta varför, så kika gärna in här.

Inga kommentarer: