torsdag 26 juli 2007

Genomgång av regler

Här kommer en liten genomgång av regler, som förhoppningsvis gör att det blir lättare för oss alla (uppdaterad 2007 08 29).

  • Ni får bara använda ordet i den formen det står skrivet. Inga böjningar tillåts!
  • Eftersom detta är en ordutmaning, är det viktigt att det finns text på din LO. Med andra ord går det inte bara att göra en underbar LO med ordet som titel.... det måste även finnas en text. Och den texten måste bestå av minst några meningar!
  • I titeln på det inlägg där du lägger upp din LO, måste det stå "Ett litet ord #... " så att vi lätt kan hitta din LO! Titeln på din LO får vara precis vad du vill, så länge den innehåller aktuell veckas ord!
  • Ni måste posta era länkar i den aktuella veckans ords kommentarfält, ingen annanstans. Se till att era länkar fungerar!
  • För er som har en blogg eller hemsida, ladda upp er LO där och posta oss länken i en kommentar här på bloggen. Ni får ladda upp var ni vill, bara vi slipper logga in med lösenord för att kunna se er LO!
  • För er som inte har en blogg eller hemsida, ladda upp på Two Peas (om du inte har ett konto där, måste du skaffa dig ett) och posta sedan länken i den tråd (se aktuell vecka) som läggs upp på Two Peas för varje ord, och i en kommentar här på bloggen (aktuellt ord).
  • Vinnaren LOTTAS fram! Så länge som alla uppfyller våra krav, har alla samma chans att vinna! Den som vinner i slutet av året, gör det för att hon har gjort flest utmaningar!
Frågor? Maila oss, så svarar vi!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej å hallå! Undrar bara två små saker... Historien bakom LO'n, ska den vara med på LÖ'n eller kan man skriva den i länken/på bloggen? I titeln på posten där man ska skriva "Ett litet ord #.." menar ni titeln där jag lägger upp min LO? Alltså Jag skriver detta i titel rutan på min blogg? Krångligt att förklara men hoppas ni förstår...
Ha det gott, Sara

Anonym sa...

vi ska se om vi kan få det att klarna... det måste finnas en historia med på lo, men det behöver inte nödvändigtvis vara historien bakom lo - om nu en sådan historia finns. tanken är att ni ska få tänka till och skriva lite mer än vad ni kanske vanligtvis gör. "Ett litet ord #..." ¨måste stå som titel på det inlägg där du postar din lo, det behöver inte stå någon annanstans. vi ska kunna hitta ditt bidrag fort utan att behöva läsa alla dina poster! klarnade det något?