lördag 8 september 2007

Tyst

Här är lite tyst på bloggen... Det beror på bröllop, sjukdom och barn. Vi hoppas att ni är med oss i alla fall.

Vi tycker fortfarande att det är roligt att veta vilka som är här inne, så lämna en kommentar och berätta lite om er själva, så lottar vi ut något till en av er. Ni har t o m tisdag på er! Hoppas ni får en underbar helg!

22 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Hoppas att ni blir friska snart då...så att jag som väntar på lite utmaningar kan få det...jag har lite tråkigt just nu!
Kramizar Ann-louice

Anonym sa...

Vad roligt med bröllop men tråkigt med sjukdom. Hoppas allt blir som vanligt snart igen. :) Kram!

Anonym sa...

Hejhej!
Har precis kommit från dop. En liten Ludwig blev döpt och sedan var vi på trevlig fest efteråt. Nu skall jag försöka scrappa lite om FÖRR.

Anonym sa...

HEJ!

Nu när jag hittat hit brukar jag besöka er flera gånger om dagen. för att se om det händer något. Håller som bäst på med Förr och hoppas på fler utmaningar så man har chans att få poäng. tycker det är så inspirerande att scrappa kring ord. Man gör lo:s man annars aldrig skule ha tänkt på att göra.
Kram Milla

Anonym sa...

Jag som är inne här JÄMT numer för att se om det kommit en ny utmaning.. :)

Hoppas ni friskar på er och har det kul på bröllopet..

Jag glömde ju säga sist, att jag finns i Katrineholm, om det nu spelar någon roll.. :)

maxell sa...

camilla uttrycker det hela väldigt bra. Att skapa kring ett ord är hur klockrent som helst och det sätter verkligen fart på de kreativa tankarna.

Ta hand om er själva så lovar jag att försöka att ta hand om mig själv. ;)

Sara sa...

Jag kikar in till er flera gånger varje dag! Varje gång jag går in å hittar ett nytt ord blir jag så glad. Utmaningarna är så himlans kul och jag scrappar bäst under "tids-press" så extrautmaningarna är så klart extra kul :)

Jag är en foto- och scrapgalen tjej som bor i Halmstad men har mina rötter i Gällivare (jo men visst)

Kram på er!

Anonym sa...

Jag är fortfarande här var och varannan dag! :-) Jag har ett uppslag till "förr", men på gårdagens lilla scrapträff hos syrran blev det två helt andra LOs gjorda... Men idag, så! Eller imorgon! Eller på tisdag...

Anki sa...

Ja, det var ganska tyst här nu. Men ni verkar ju ha annat att stå i också. Hoppas att den som är sjuk har blivit friskare nu och att allt det där andra med bröllop och barn blev trevligt och bra på alla sätt och vis.
Själv har jag mest gått och hummat på ordet förr i några dar nu, mellan hostattacker och nysningar. Har inte kommit på någon bra lösning på ordet än och har varit lite för sjuk för att scrappa.

Men även jag börjar ta mig ur förkylningsdimman och ska försöka sitta ner vid scrapbordet ikväll.

Det är roligt att ni har svåra ord. Det gör att man får gnugga geniknölarna lite extra. De där lite vanligare rubrikerna, de scrappar man ju ändå.

Ni ville att man skulle berätta något om sig själv och det gör jag nu:

I morgon ska jag göra en kul grej om jag är tillräckligt frisk för att ta mig till jobbet. Jag ska starta en läs- och skrivgrupp för dem som vill jobba extra med det i en termin. Så nu blir det ännu lite mer läs. och skrivglädje i mitt liv.

Hej hopp och prosit från Anki

Anonym sa...

Jag hittade hit från Hobbyhusets hemsida och ska kika runt lite! :) Kommer säkeligen bli inspirerad till att slita mig från datorn och sätta mig med pysselsakerna istället! ;)

Anonym sa...

Hej
Hoppas att ni kommer igång igen snart!

Anonym sa...

Just nu har jag också massor att göra, så det gör inget att det är tyst ;-) Man vill ju inte missa nåt!

Krya på er!

Anonym sa...

Tanja "kortmakare" och annat pysselkul intresserad tittar in här titt som tätt. Hoppas att sjukdomen gett sig iväg och att bröllopet blev lyckat! Här händer oxå så otroligt mycket med barnen, förkylningar och hockey. Kortmakeriet går relativt på lågvarv men i helgen har jag ändå fått göra trevligt tack kort och grattiskort - åååhhh vad det är roligt. Får se om jag vågar mej på utmaningen med "förr"... Rubriken är himla kul!

Ha det bäst tjejer!!

Unknown sa...

Äntligen måndag... Jo faktiskt efter en hektisk helg med renovering, bröllop och bebis...
Ska försöka hinna med veckans ord idag tänkte jag!

Anonym sa...

Sitter också jag här med sjuka barn. Kikar ofta in här, men har ännu inte kommit till skott att skicka in någon utmaning...hög tid *peppar mig själv*.

Anonym sa...

Från mig är det också lite tyst just nu eftersom jag har massor att göra i skolan och dessutom en himla massa möten vid sidan av..Ojoj! Men jag besöker fortfarande sidan så fort jag bara kan, även om jag inte hunnit med så många utmaningar på sistone. Snart är jag igång igen, för de här utmaningarna är ju bara såååå inspirerande och roliga! Det är en kanonsida ni har kokat ihop. Jag är fast!

Unknown sa...

Hej hej!
Är här inne och smyger ibland men har inte testat så många utmaningar alls än (bara en) men har tänkt haka på er någon vecka...
Ska bara ta mod till mig! =)

Anonym sa...

Vilken kul blogg!:) Jag har just hittat hit och här kommer jag att bli en flitig basökare...

Ska försöka hinna med veckans utmaning nu under eftermiddagen/kvällen...:)

Elsa sa...

Är härinne och läser nästan varje dag, det är jätteinspirerande att skapa utifrån ord, även om jag inte hunnit skapa nåt på slutet. Men jag njuter av alla vackra alster som ni andra skapar!

Kram Elsa

erica sa...

Har varit inne här och smygit lite ett tag nu utan att få till nåt men nu tog jag mig i kragen och gjorde en LO till extrautmaningen. Det blir säkert fler framöver för det var kul!

Anonym sa...

Jag har också smugit runt här inne lite då och då, men inte antagit någon utmaning ännu. Jag har inte haft så mycket inspiration till att scrappa, utan jag har nästan bara gjort kort. Men nu är jag så sugen på att skapa en layout bara för att, så jag vet inte var jag ska ta vägen... Därför tänkte jag finna lite inspiration här hos er.

Katarina76 sa...

Vem jag är? En scrappande lärarstuderande ensamstående mamma som blivit lite lätt beroende av eran blogg, det är bara så kul med dessa ord utmaningar!