måndag 24 december 2007

Julklapp

Vi tänkte tala om att vi fortsätter nästa år... Det blir några ändringar, men vi hoppas att ni kommer att finna att allt blir till det bättre!

Vi hoppas att ni gör ord #28 och #29. Kom ihåg att vi får reda på vem vinnaren är nu på onsdag! Så glöm inte av att kika in här då...

För er som har glömt av det här, finns det fortfarande tid kvar.

Med detta
önskar vi er alla
en riktigt god jul!
Sköt om er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

TACK! Det var en trevlig julklapp!

Hoppas att ni har kunnat njuta av helgen, vänner o familj...och att ni nu samlar krafter för nästa omgång!

Önskar er ett GOTT NYTT ÅR!
...och massor av ny inspiration!

Kramar i massor från Ilona!

Anki sa...

Vad glad jag blir när jag läser om att det blir en fortsättning. Er blog är bara så bäst, tycker jag. Men det har ni väl redan förstått antar jag.

Jag hoppas att ni båda har en riktig god jul med era nära och kära!

Lite vemodigt var det annars att ladda upp de allra sista två orden. Som jag har kämpat för att ladda upp i tid ibland. När datorn inte har blivit ledig förrän vid tio i tolv på natten och jag så gärna har velat. Nån gång har jag missat. Och nån annan gång har jag suttit här yrvaken efter att ha sovit nån timme på soffan. Men vad gör väl det om hundra år? Jag har ju haft roligt med utmaningarna. Hela vägen.Och vilken varitaion det har gett i layouthögen (jag skriver högen eftersom jag inte skaffat några album än). Fokuset på text har varit suveränt, man vill ju minnas ögonblicken.

Sträck på er och var oerhört stolta för vad ni gett oss i år! Tack!