onsdag 26 december 2007

VInnaren av Ett litet ord

är ingen annan är Katarina76! Ett stort grattis från oss och alla sponsorer!

Du har kämpat länge och väl, har din egna stil och har dessutom delat med dig av dig själv och dina svårigheter som ingen annan! Maila oss din adress, så har du snart en massa härliga, roliga scrapsaker hemma!

En del av Katarinas layouter ser ni här nedan!

Topplistan är uppdaterad!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ett stort Jätte grattis till dig!

Anonym sa...

Grattis Katarina!

Anki sa...

Vad roligt att det blev du som vann Katarina, du har verkligen kämpat dig igenom hela rasket. Starkt jobbat att inte missa något alls va? Kommer ihåg att du skickade in till och med när du hade magsjuka. Dina layouter är fina och ofta väldigt personliga. Grattis och kram från mig! Och gott nytt år!

Anonym sa...

Ett stort GRATTIS!!
Och gott Nytt år till er alla!

Anonym sa...

GRATTIS!

Du har verkligen gjort ett enormt jobb! Har varit inne och tittat igenom allt du har gjort och jag är imponerad. Du har verkligen kämpat och bjudit på dig själv! Tack för att vi har fått dela dina tankar!

O tänk på att hur lång o mörk en tunnel än är...så har den ett slut!

Jättekram Och GRATTIS till vinsten!

Anonym sa...

Grattis från mig också!

Anonym sa...

Stort grattis till vinsten!

Anonym sa...

STORT GRATTIS! Bra jobbat Katarina! Om inte julklappen hunnit fram ännu så hoppas jag den kommer någon av de närmaste dagarna...

Massor av KRAMAR!

Joy for Health sa...

Härligt jobbat Katarina! Ett litet ord har verkligen varit din grej och säkert bra på många sätt också med tanke på att du har haft det tungt på många sätt och kunna scrappa dig igenom det och använda det som ett stöd. Det är härligt att du varit så personlig och verkligen delat med dig utav dig själv. Jag kan bara tacka för att du har kämpat och givit så mycket inspiration till oss alla. Du är väl värd denna första plats :) Hoppas du får mycket nöje av det pris du kommer få, men det tror jag säkert :) Kram Linda

Anonym sa...

Stort grattis till dig Katarina!!