lördag 29 september 2007

Klickbar direktlänk

Vi har äntligen fått reda på hur man gör en klickbar direktlänk! Men av någon anledning kan jag inte få Blogger att visa upp det här... Om ni vill veta hur man gör, kan ni maila oss (ettlitetordmail@gmail.com) så ska vi skicka den information som vi fick från Bodil. Dagens hjältinna! Tack!

torsdag 27 september 2007

Ord #11

Ord #11 är VÄNNER och sponsras av SkaparLusten. Ni har fram till midnatt tisdagen den 2 oktober på er att skapa!

Ni laddar upp er LO var ni vill och därefter postar ni er fungerande direktlänk i en kommentar till det här inlägget. Glöm inte av att ha "Ett litet ord #11" i titeln på det inlägg där ni har laddat upp er LO! För er som använder Two Peas, så finns tråden här.

Ni måste skriva lite mer text, än vad ni kanske brukar göra - oavsett om vi har gjort det på våra layouter eller inte. För er som nyss hittat hit, så är det bara att hoppa på utmaningarna!
Läs igenom reglerna (som har blivit omarbetade!), så blir det förhoppningsvis inga överraskningar! Har du några frågor, är det bara att maila oss så försöker vi hjälpa till och svara så fort vi kan. Adressen hittar du högst upp i sidomenyn.

SkaparLusten gav oss varsitt dekorationspaket innehållande filtband, brads, blommor och knappar - allt i vackra färger! Vi fick dessutom ordet "vänner" att skapa utifrån! Vi hoppas att ni blir inspirerade av våra layouter, så att SkaparLusten kommer igång!

Kristinas dubbel-LO "Vänner"


Madeleines "Vänner"

onsdag 26 september 2007

Regler!!! (ändrade 25 oktober)

Det som är ändrat, har fått röd färg. En del är borttaget.

  • Ni får bara använda ordet i den formen det står skrivet. Inga böjningar eller sammansättningar tillåts!
  • En LO och ett poäng per person gäller!
  • Eftersom detta är en ordutmaning, är det viktigt att det finns text på din LO. Med andra ord går det inte bara att göra en underbar LO med ordet som titel.... det måste även finnas en text. Och den texten måste bestå av minst några meningar!
  • Det är bara layouter som är tillåtna. Inga kort, inget altered, inga album... Däremot har vi inget att säga om vilket format du scrappar i.
  • I titeln på det inlägg där du lägger upp din LO, är vi tacksamma över om det står "Ett litet ord #... " så att vi lätt kan hitta din LO!
  • Titeln på din LO får vara precis vad du vill, så länge den innehåller aktuell veckas ord!
  • Ni mailar oss er LO (max storlek 500 pix på bredden) till ettlitetordmail@gmail.com.
  • För er som har en blogg eller hemsida, ladda upp er LO där och lämna en kommentar på vår blogg om att du har laddat upp - då får fler chansen att se ditt verk!
  • Vinnaren LOTTAS fram! Så länge som alla uppfyller våra krav, har alla samma chans att vinna! Den som vinner i slutet av året, gör det för att hon har gjort flest utmaningar!

Vinnare ORD #10

Vinnaren av veckans ord blev Anki/Fröken Svår! Grattis! Härliga busbilder och en fin text; en vardagshändelse som är värd att dokumentera!


Maila oss din adress, så har du snart din gåva från Poppes stämplar i din brevlåda!

Senare kommer topplistan att bli uppdaterad och regelboken ändras... Imorgon kommer ord # 11 upp, hoppas ni antar den utmaningen också!

Favoriter #10

Här är veckans bidrag, 16 stycken blev det! Inte illa! Det är så roligt att se era layouter varje vecka! Tack alla ni som är med oss!

Lite senare i dag kommer vinnaren av gåvan från Poppes stämplar upp! Dessutom kommer det en del tillägg och ändringar i "regelboken", glöm inte av att läsa dem...

tisdag 25 september 2007

Bättre

sent än aldrig! Topplistan är nu uppdaterad! Vi är så imponerade, 12 av er hann med extrautmaning #10. Inte illa!

Imorgon kommer våra favoriter upp på bloggen. Vi får alla reda på vem som vinner den fina gåvan från Poppes stämplar. Och sist, men inte minst, så kommer det några tillägg och ändringar i "regelboken"!

Hoppas ni får en underbar kväll!

måndag 24 september 2007

Extrautmaning #10

Hm, det blev visst en extrautmaning den här veckan i alla fall...

Ordet är PERFEKT och det ska vara med i iteln på din LO. Du måste skriva minst några meningar... Du har fram till midnatt på dig. Ladda upp din LO var du vill och posta oss din fungerande direktlänk till din lo i en kommentar till det här inlägget! Glöm inte av att ha "Extrautmaning #10" som titel på ditt inlägg! En LO och ett poäng per person gäller. För er som använder Two Peas, finns tråden här. För er som behöver en genomgång av reglerna, så finns dem här.


Som eventuell inspiration visas den här mindre perfekta layouten av Madeleine... Perfekt står med genomskinliga bokstäver under cykeln, nästan helt genomskinligt.

torsdag 20 september 2007

Ord #10

Ord #10 är NYFIKEN och sponsras av Poppes stämplar. Ni har fram till midnatt tisdagen den 25 september på er att skapa!

Ni laddar upp er LO var ni vill och därefter postar ni er fungerande direktlänk i en kommentar till det här inlägget. Glöm inte av att ha "Ett litet ord #10" i titeln på det inlägg där ni har laddat upp er LO! För er som använder Two Peas, så finns tråden här.

Ni måste skriva lite mer text, än vad ni kanske brukar göra - oavsett om vi har gjort det på våra layouter eller inte. För er som nyss hittat hit, så är det bara att hoppa på utmaningarna! Läs igenom reglerna, så blir det förhoppningsvis inga överraskningar! Har du några frågor, är det bara att maila oss så försöker vi hjälpa till och svara så fort vi kan. Adressen hittar du högst upp i sidomenyn. Du behöver inte anmäla dig för att vara med, det är bara att sätta igång!

Poppes stämplar gav oss underbara House-Mouse stämplar, och just ordet NYFIKEN, att skapa av. Resultaten ser du nedan.

Kristinas "Nyfiken på annan stil"
Madeleines "Nyfiken? Nyfiken?"
Det blev ett kort också...


Vi hoppas att ni blir inspirerade! Tack Poppes stämplar!

onsdag 19 september 2007

Vinnaren av ORD #9

Vinnaren av veckans ord blev Malwa! Grattis! Vi gillar hur du har lyckats få med din dotter i skapandet, och att det är hennes svar du har dokumenterat! Kul idé!

Maila oss din adress så kommer du - inom inte alltför lång tid - att få en gåva från Scraphönans Hobbyverkstad!

Topplistan är uppdaterad och imorgon kommer ord #10 upp...

Favoriter #9

Hela 19 bidrag fick vi in den här veckan - nytt rekord! Det är verkligen roligt att så mång av er väljer att vara med här, tack ska ni ha för det!

Nu är vi tyvärr sjuka båda två, så det går rätt långsamt alltihop. Ni som fortfarande väntar på era priser, håll ut! Vi har inte glömt av er! Vinnaren av veckans ord kommer upp lite senare under dagen. Fram till dess får ni njuta av alla dessa fina layouter!

måndag 17 september 2007

Måndag

Hela 12 bidrag blev det till extraordet, AVUNDSJUK!

Imorgon midnatt är sista chansen att posta ditt bidrag till ord #9! Det finns en gåva från Scraphönans Hobbyverkstad till någon av er...

Topplistan är uppdaterad.

söndag 16 september 2007

Extrautmaning #9

Stackars oss som inte får gå på mässan här i Göteborg... Som plåster på såret kommer därför helt otippat ännu en extrautmaning!

Ordet är AVUNDSJUK, och det ska vara med i titeln på din LO. Du måste skriva minst några meningar... Du har fram till midnatt på dig. Ladda upp din LO var du vill och posta oss din fungerande DIREKTLÄNK till din LO i en kommentar till det här inlägget! Glöm inte av att ha "Extrautmaning #9" som titel på ditt inlägg! En LO och ett poäng per person gäller.

För er som använder Two Peas, finns tråden här. För er som behöver en genomgång av reglerna, så finns dem här.

Må gott!

torsdag 13 september 2007

Ord #9

Ord #9 är NU och sponsras av inga mindre än Scraphönans Hobbyverkstad. Ni har fram till midnatt tisdagen den 18 september på er att skapa!

Som vanligt laddar ni upp er LO var ni vill och postar därefter er fungerande direktlänk i en kommentar till det här inlägget. Glöm inte av att ha "Ett litet ord #8" i titeln på det inlägg där ni har laddat upp er LO! För er som använder Two Peas, så finns tråden här.

Ni måste skriva lite mer text, än vad ni kanske brukar göra - oavsett om vi har gjort det på våra layouter eller inte. För er som nyss hittat hit, så är det bara att hoppa på utmaningarna! Läs igenom reglerna, så blir det förhoppningsvis inga överraskningar! Har du några frågor, är det bara att maila oss så försöker vi hjälpa till, och svara så fort vi kan. Adressen hittar du högst upp i sidomenyn.

Scraphönans Hobbyverkstad gav oss bl a papper från Reminisce att jobba med, och nedan ser du resultatet!

Kristinas "Nu är du en av 113 573 sjundeklassare".

Madeleines "Hoppas du har det bra nu".
Tack till Scraphönans Hobbyverkstad för att de har varit med!

onsdag 12 september 2007

Vinnaren av ORD #8

är Anki! Grattis!

Dina layouter får oss alltid att tänka till lite... Maila oss din adress, så har du snart din gåva från Papp & Scrap i brevlådan! Med det tackar vi Papp & Scrap för både sponsring och inspiration.

Topplistan uppdateras inom kort. Imorgon är det dags för ord #9!

Må gott!

Kommenterade du?

Det gjorde i alla fall Maxell! Maila oss din adress, så kommer snart en liten gåva i brevlådan! Grattis!

Favoriter #8

Vi börjar dagen med att lägga upp "favoriterna", och efter en del strul med uppladdningar och annat, så blev det hela 15 bidrag!

tisdag 11 september 2007

Imponerande

Kul att se att så många som 11 stycken hann med extrautmaningen igår! Ännu roligare är att se att så många av er faktiskt tänker efter! Det är inspirerande för oss! Om ni saknar kommentarer på era bloggar, så får ni stå ut med det. Orken är inte riktigt tillbaka ännu, så här görs det som måste göras...

Topplistan är uppdaterad! För den som vill titta på poängställningen förstås...

Fortsätt att kommentera och berätta vilka ni är! Ni har fram till midnatt på er.

Imorgon kommer favoriter och vinnaren av ord #8 upp här på bloggen. Dessutom får ni reda på vem som vann kommentarsdragningen!

Må gott!

måndag 10 september 2007

Extrautmaning #8

Bröllopet gick bra - de som skulle säga ja, gjorde det - barnen sköter sig och förkylningen frodas... Tack för era underbara kommentarer! Det är bara att fortsätta kommentera, ni har fram till tisdag midnatt på er. Och det går bra att lämna en kommentar till det här inlägget.

Vi slår till med ännu en extrautmaning... Som vanligt gäller 1 LO/1 poäng per person. Ordet är GRINIG och det ska vara med i titeln på din LO. Du måste skriva minst några meningar...! Du har fram till midnatt på dig. Ladda upp din LO var du vill och posta oss din fungerande DIREKTLÄNK till din LO i en kommentar till det här inlägget! Glöm inte av att ha "Extrautmaning #8" som titel på ditt inlägg!

För er som använder Two Peas, finns tråden här. För er som behöver en genomgång av reglerna, så finns dem här.

Må gott!

lördag 8 september 2007

Tyst

Här är lite tyst på bloggen... Det beror på bröllop, sjukdom och barn. Vi hoppas att ni är med oss i alla fall.

Vi tycker fortfarande att det är roligt att veta vilka som är här inne, så lämna en kommentar och berätta lite om er själva, så lottar vi ut något till en av er. Ni har t o m tisdag på er! Hoppas ni får en underbar helg!

torsdag 6 september 2007

Ord #8

Ord #8 är FÖRR och sponsras av inga mindre än Papp & Scrap. Ni har fram till midnatt tisdagen den 11 september på er att skapa!

Ni laddar upp er LO var ni vill och därefter postar ni er fungerande direktlänk i en kommentar till det här inlägget. Glöm inte av att ha "Ett litet ord #8" i titeln på det inlägg där ni har laddat upp er LO! För er som använder Two Peas, så finns tråden här.

Ni måste skriva lite mer text, än vad ni kanske brukar göra - oavsett om vi har gjort det på våra layouter eller inte. För er som nyss hittat hit, så är det bara att hoppa på utmaningarna! Läs igenom reglerna, så blir det förhoppningsvis inga överraskningar! Har du några frågor, är det bara att maila oss så försöker vi hjälpa till och svara så fort vi kan. Adressen hittar du högst upp i sidomenyn. Det är bara att vara med och göra utmaningarna!

Papp & Scrap har minialbumstema den här månaden, så vi blev också utmanade! Vi fick skapa två minialbum var, och naturligtvis utgick vi från FÖRR när vi skapade. Vi skulle göra varsitt Revolutionalbum, och varsitt litet album av en Maya Roadburk.

Först ser ni våra Revolutionalbum (ca 8x8 cm), och därefter våra Maya Roadalbum (ca 5x5 cm).

Vi hoppas att ni också blir inspirerade att skapa - ju förr desto bättre! Tack Papp & Scrap för både utmaning och den gåva som någon kommer att få!

onsdag 5 september 2007

Vinnaren av ord # 7

är Camilla w! Grattis! Vi gillar att du alltid får till en underbar liten "saga" på dina layouter! Men vi tycker att du gör snygga layouter också...

Maila oss din adress, så har du snart din gåva från Format i brevlådan! Med det tackar vi Format för den här gången;)

Topplistan är uppdaterad. Imorgon är det dags för ord #8! Hoppas ni hänger med på en runda till!?

Veckans favortier

Här är alla "favoriter"- 12 bidrag! Liksom var det visst lite svårare än vi trodde... Om en stund får ni reda på vem som vinner den underbara gåvan från Format!

tisdag 4 september 2007

Tisdag kväll

Nu är det bara några timmar kvar att ladda upp era bidrag! Vem kommer bli den lyckliga vinnaren av Formats gåva? Det får ni reda på imorgon!

Ha en underbar kväll!

söndag 2 september 2007

Vinnaren av extrautmaning #6

blev Ann-Louice! Grattis! Maila oss din adress, så har du snart din gåva från ScrapAddicted i brevlådan!

Tack till alla som har varit med och utmanat sig själva de här dagarna. Det är verkligen roligt att se vad ni lyckas skapa! På tisdag är det sista dagen att ladda upp ord #7, LIKSOM! Fram tills dess vet man aldrig vad som händer...

För dem som vill kika på den, så är topplistan uppdaterad.

lördag 1 september 2007

Extrautmaning #7

Då var det dags igen för en extrautmaning! Ordet är PARAPLY, och det ska vara med i titeln på din LO. Du måste skriva minst några meningar...! Du har fram till midnatt på dig.

Reglerna är som vanligt enkla: en LO och ett poäng per person. Ladda upp din LO var du vill och posta oss din fungerande DIREKTLÄNK till din LO i en kommentar till det här inlägget! Glöm inte av att ha "Extrautmaning #7" som titel på er post!

För er som använder Two Peas, finns tråden här. För er som behöver en genomgång av reglerna, så finns dem här.

Vinnaren av gårdagens utmaning dyker upp senare - idag eller imorgon!