fredag 31 augusti 2007

Extrautmaning #6

Då var det dags igen för en extrautmaning! Ordet är MELLAN, och det ska vara med i titeln på din LO. Du måste skriva minst några meningar...! Du har fram till midnatt på dig. Den här gången sponsras extrautmaningen av ScrapAddicted! Och det är en riktigt fin gåva som lottas ut bland de som deltar...

Reglerna är som vanligt enkla: en LO och ett poäng per person. Ladda upp din LO var du vill och posta oss DIREKTLÄNKEN till din LO i en kommentar till det här inlägget! Glöm inte av att ha "Extrautmaning #6" som titel på er post! För er som använder Two Peas, finns tråden här. För er som behöver en genomgång av reglerna, så finns dem här.

Lycka till!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, vad spännande. Vilken tur jag gick in och läste i bloggen nu då! Ska försöka frå klart ett bidrag innan midnatt. Kram milla

Anonym sa...

Här finns mitt bidrag till extrautmaningen#6.

http://alleswe.bloggagratis.se/ ett litet ords extrautmaning#6

Theresa Tyree sa...

Hello there! I came from seeing your post on 2peas. I hope someone can help us soon with a translation. Until then, cheers!

Anonym sa...

Jag har lämnat en länk på Tow peas.. Funkar det? Jag lägger även upp den i bloggen.. Om det nu blir strul :)

Sara sa...

Mellan...hmmm...hittade till slut ett passande foto :)Här är mitt bidrag

Anonym sa...

Nu har jag laddat upp mitt bidrag i two peas. Håller som bäst på att packa till en scrapphelg i Kalix. men det är ju så inspirerande att skapa kring ett ord!!!

Anonym sa...

Nu har jag lagt upp min LO i min blogg.
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.201525#kommentera

Anonym sa...

Oj, hoppsan! En extrautmaning så här på en fredagkväll. Här kommer mitt bidrag:http://camillasscrapblogg.blogg.se/1188592345_extrautmaning__6.html

Katarina76 sa...

Denna höll jag på att missa! Ni måste lagt ut den precis då jag lämnat sidan, tur att man tittade hit igen, blev en väldigt snabb sida, men den är inte så sne och flammig i värkligheten, men jag hinner inte bråka med scanner och photoshop nu i kväll, här är i alla fall länken
http://katarina76.blogg.se/1188595388_extrautmaning_6.html

Anki sa...

http://skapatavanki.blogspot.com/2007/08/extrautmaning6-mellan.html

Min fick handla om tiden mellan barn och vuxen.

Överraskande med en fredag. DEet här brukar ju vara mitt söndagsscrap. Då får man helt enkelt göra något annat på söndag då.

Katarina76 sa...

qhanki!
Om du har sysselsättnings problem fins det en CC på scrappiz hela helgen, så vill de ha pyssel på söndagen fins det säkert massor att välja på :)

Anonym sa...

Katten, detta missade jag. Vi var bredbandslösa igår igen. Dumma dumma Tele2.

ett litet ord sa...

Det här ska vara en fungerande direktlänk till ann-loucies blogg. av någon anledning fungerade den inte efter månadsskiftet, men vi kunde båda två klicka oss direkt igår.
http://alleswe.bloggagratis.se/2007/08/31/255153-ett-litet-ords-extrautmaning6/

Anonym sa...

Då prövar jag så här....
Mitt bidrag till ett litet ords extrautmaning#6.

http://alleswe.bloggagratis.se/2007/09/01/256540-ett-litet-ords-extrautmaning6/