lördag 13 oktober 2007

En liten undersökning

Vi här på Ett litet ord vill gärna veta vad ni tycker, så därför kommer vi ett tag framöver att ha undersökningar. Buslätta att vara med i, ni behöver bara markera det som passar er bäst... Ni finner den första undersökningen i sidomenyn. Vi vill helt enkelt veta vilket som är drivkraften för er, att tävla eller att skapa...

Ha en underbar lördag!

3 kommentarer:

Katarina76 sa...

Vet inte om det var tänkt att man skulle komentera eller inte, men gör det ändå :)
Jag tillhör de få i denna undersökning som svarade att jat är med för att tävla. Helt sant är det ju inte, jag är med mycket för att det är en för mig helt annorlunda typ av utmaning och det får mig att tänka annorlunde kring scrappandet. Hur låst jag än känner mig förövrigt vad gäller pyssel så lyckas jag få i hop något här, och det är en skön känsla.
Men sedan är det också en av de få tävlingar som det käns som att man har en värklig changs att vinna något. Jag är med i massor av tävlingar men vinner ytterst sällan (och då jag gör det beror det antingen på slumpen eller som i våras, på att jag är rätt bra på matte..) Här är det inte så hysteriskt många bidrag till varge ord (en del tävlingar är det ju annars närmare 100 bidrag i...) och fortsätter man bara att vara med så är sanolikheten stor att man vinner något förr eller senare. Och det ÄR kul att vinna!
Och att sammla poäng till slutet är ockås något som sporrar mig lite extra, vill ju inte halka efter och då ser jag värkligen till att få något gjort vid varge ord och extra utmaning.

Anonym sa...

Tack Katarina! Det är så roligt att få veta vad som driver er, tack för din öppenhet!

Anonym sa...

Tänkte också skriva en liten kommentar om hur jag tänker. Såhär kan man väl säga:

Jag har verkligen fått full fast i mitt skapande med hjälp av Ett litet ord. Jag hade i början av året som målsättning att göra en LO i veckan, men sedan under försommaren började det se ut som om jag skulle klara målet med råge, så då ändrade jag till 1,5 i snitt i veckan. Ja och sedan under den regniga semestern så blev en hel del gjort så målet uppgraderades ytterligare en gång till 2 LO:s i veckan. I fjol höst blev det inte så mycket gjort, var så mycket annat som "störde", jag var rädd att det skulle bli samma i höst, men utmaningarna hos Er hjälper mig att hålla farten. Jag har nu gjort 95 st så jag ligger lite "före schemat". Sedan är det ju ingen nackdel att (som idag) även vinna ett pris för det man gjort.
Jag satte målet mest för min egen skull, har jättehögar med foton att scrappa. Jag har tagit på mig (frivilligt och åt mig själv och de efterföljande) att efter att ha scannat in gamla foton från mina mor- och farföräldrar (alla borta nu), försöka skaffa så mycket information jag kan, om de gamla fotona, av de äldre släktingar som är kvar och scrappa det. Det tillkommer ju också en del nya "i andra ändan" varje månad, så jag har att välja bland. Ifjol gjorde jag 137 LO:s, kanske höjer jag målet dit när jag gjort de 9 som jag har kvar till årets nuvarande mål.
Oj, detta blev långt, men såhär tänker jag om utmaningarna. Jag röstade alltså att jag scrappar för att få LO.s gjorda.