söndag 28 oktober 2007

Undersökning 3

Den här veckan vill vi veta om det är för krångligt att vara med i våra utmaningar. Har vi gjort att reglerna tar över det roliga? Vad kan ändras? Skriv gärna en kommentar, så vi får läsa era funderingar.

Ha en bra söndag!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker inte det är krångliga utmaningar. Det är kul att få utmanas av ett ord. Men det är inte alltid jag hittat ett foto som passar till ordet, jag vill inte att det ska verka krystat utan jag vill skapa med känsla! Reglerna är enkla enligt mitt tycke, journaling är KUL och det vore trist om det räckte med en rubrik.

Anonym sa...

Nej, krångligt är det inte. Ibland får man fundera ett tag på ordet innan det rasslar till i fantasiförrådet. Mitt problem är brist på tid och att jag är världens långsammaste scrappare.

Anonym sa...

Jag har då lite krångligt med att få i hop en text i bland...det är ju inte alltid man har en lång historia att berätta och ibland blir det då lite text på layouten och ibland tycker jag att det faktiskt räcker med en rubrik...för att få layouten talande.
Men nu är det ju så att man får utmana sig själv ...ni vill ha text och då ska ni väl få det också...man väljer ju själv att vara med eller inte.

Anonym sa...

Jag tycker det är synd att man inte får böja ordet. Det kan ställa till det för mig ibland. Anmars tycker jag utmaningarna är jätteroliga, men får tänka i lite andra banor än vad jag är van vid, när man börjar med ett ord istället för en bild.

Anonym sa...

Jag röstade på krångligt, men egentligen är det bara en sak jag tycker är krånglig, det är att man inte får böja ordet. Sammansättningar förstår jag att man inte får ha för då blir det ofta något helt annat men om man skriver i tex. plural eller bestämd istället för obestämd form tycker jag vore bra om man fick välja.

Anonym sa...

Jag håller med Lena och Sandra - om man kan få böja ordet (men inte göra en sammansättning) vore det mindfre "krångligt". Att skriva brukar jag dock inte ha några större problem med... ;-)

Anonym sa...

Jag tycker det funkar bra, sen jag fick in i skallen, hur jag skulle få till länken (tack för jättebra hjälp).
Det här har lett till att jag gjort andra titlar än vad jag skulle ha tänkt på annars, så det har varit himla roligt, och hoppas verkligen att det fortsätter.

Anonym sa...

Jag håller med ElsaMaja, man får tänka till lite och skriva titlar lite annorlunda. Att man inte får böja ordet tyckte jag var knöligt i början, men det gör bara att man får jobba lite mer med de små grå. Det får man anpassa sig till tycker jag.
Däremot tycker jag att man skall fortsätta att lägga länk i kommentarerna och inte bara skicka mail och alla har nog inte så lätt för att ändra storleken på en bild kanske.
En annan sak är att jag numera överhuvudtaget har svårt ätt göra en Lo med bara bilder och rubrik. Det saknas liksom lite då.

Anonym sa...

Upptäckte just att jag blev halvanonym! Det var inte "mal" som skrev kommentaren, utan "malwa". ;-)

Anonym sa...

Krångligt är det inte! Bara roligt!:) Det var lite svårt i början att länka rätt till min blogg men det lärde jag mig till slut...
Jag tycker att det är en rolig utmaning att försöka komma på en lämplig titel när man inte får böja ordet. Jag gillar när man måste tänka till lite...