söndag 13 januari 2008

Information (uppdaterat)

Här lyser äntligen solen! Så snart ska vi ut och fota. Ser fram emot en hel del fina foton efteråt.

Vi inser att det har tillkommit en hel del nya deltagare här på bloggen. Snälla! Ni måste läsa igenom reglerna! Vi har verkligen försökt att göra det så enkelt som möjligt för er alla, och därför är vi tacksamma om ni följer de få regler vi har...


För att vi ska kunna hitta era layouter, måste ni skicka oss en direktlänk till er layout. En direktlänk tar oss direkt till ert bidrag, utan att vi ska leta på er blogg/hemsida eller logga in med lösenord. För er som inte vet hur man gör en direktlänk, så är det bara att be om hjälp! Vi kommer inte att påpeka detta mer för er. Så tyvärr, läser ni inte reglerna och följer dem, kommer vi inte att kunna ta med er layout vare sig i utlottningar eller publiceringar.

Ni läser väl igenom reglerna som finns i sidomenyn? De kan vara bra att läsa igenom då och då, eftersom de uppdateras ibland. Vi försöker att inte krångla till er tillvaro för mycket med dessa regler, för de är först och främst till för att göra livet enklare för oss och chansen att vinna större för er...

Ni som inte har någon blogg eller hemsida, bör ladda upp era layouter på t ex Two Peas eller SIS TV, eftersom vi som tittar inte behöver logga in för att se era alster. Vi kommer inte att logga in på NÅGOT forum för att kunna se era layouter. Om detta verkar för tidskrävande för er, skicka oss då era layouter med e-mail (adressen finns längst upp i sidomenyn). Om vi inte kan kopiera bilden från er hemsida, kommer vi inte ta med den layouten heller i våra utlottningar.

Det här är ett klargörande av reglerna, vi vill inte göra era liv svårare, som sagt. Men vi vill verkligen göra våra utmaningar lätta att delta i. Och vi vill att bloggen ska vara lätt att driva.

Ha en fortsatt härlig söndag!

5 kommentarer:

Anette L sa...

Tack för påminnelsen att ändra inställningar så att det går att kopiera bilder till utmaningarna! Fixat nu ;-)

ett litet ord sa...

anette! tack ska du ha...

Anonym sa...

Rackarns.. Jag mejlade mitt bidrag, gäller det eller ska jag ladda upp mitt bidrag i bloggen ikväll?

Anonym sa...

Hm.. jag är nog lite snurrig. För utmaning #1 så gällde det att mejla. Då så, då har jag gjort rätt. :)

ett litet ord sa...

morfen!

jag förstår att det är lite veligt i början... men det är ALLTID giltigt att maila din layout utifall om att...